Gerealiseerde proposities

Enkele voorbeelden van gedane kortlopende financieringen. In het kader van privacy kunnen we helaas bij deze referenties geen namen en details vermelden.

  • HEMERA Finance heeft voor relatie in Brabant een overbruggingsfinanciering door een private investeerder gearrangeerd. De financiering was benodigd voor de herfinanciering van een lopende financiering alsmede voor de financiering van de transformatie van industriegrond naar bouwgrond voor woningen.
  • HEMERA Finance heeft voor relatie in Rotterdam een overbruggingsfinanciering gerealiseerd welke is gedaan door een private investeerder. De financiering was benodigd voor de aankoop van een winkelpand, alsmede voor de transformatie van dit pand naar een fantastisch woonhuis.
  • HEMERA Finance heeft voor een relatie in Westervoort een tijdelijke financiering gerealiseerd welke is gedaan door een aantal private investeerders. De financiering was benodigd voor de herfinanciering van een tijdelijke financiering alsmede voor het vrijkrijgen van middelen om te kunnen starten met een vastgoedproject.
  • HEMERA Finance heeft succesvol bijgedragen aan het realiseren van een tijdelijke financiering voor een relatie in de Achterhoek. Deze financiering is tot stand gekomen door het bij elkaar brengen van een aantal private investeerders. De financiering was benodigd voor de herfinanciering van een lopende financiering, waarbij de bank heeft aangegeven richting de relatie dat zij niet langer dit soort financieringen op de balans wensen te hebben.
  • HEMERA Finance heeft voor relatie in Velp een tijdelijke financiering door een aantal private investeerders georganiseerd. De financiering was o.a. benodigd voor de herfinanciering van een lopende financiering. Uiteindelijk is het de bedoeling om de tijdelijke financiering, zodra dit mogelijk is, bancair onder te brengen.
  • HEMERA Finance heeft bijgedragen aan het voor elkaar krijgen van een tijdelijke financiering voor een relatie, zijnde een jonge ondernemer, in Vianen. Deze financiering is tot stand gekomen door het bij elkaar brengen van de relatie met een private investeerder uit ons netwerk. De financiering was benodigd voor de aankoop van een bedrijfshal. Uiteindelijk is het de bedoeling om ook deze financiering ook bancair onder te brengen.
  • HEMERA Finance heeft bijgedragen aan het realiseren van een tijdelijke financiering voor een relatie in Leiden. Deze financiering is tot stand gekomen door het bij elkaar brengen van de relatie met een private investeerder uit ons netwerk. De financiering was benodigd voor de aankoop van een monumentaal pand in de binnenstad van Leiden, waarbij er nog aanzienlijk verbouwd moest worden. Het uiteindelijke resultaat zal een fantastisch gebouw met hierin een horecagelegenheid alsmede een 6-tal appartementen zijn.
  • HEMERA Finance heeft bijgedragen aan het voor elkaar krijgen van een tijdelijke financiering voor een relatie eveneens in Leiden. Deze financiering is tot stand gekomen door het bij elkaar brengen van verschillende private investeerders uit ons netwerk. De financiering was benodigd voor de aankoop van een enigszins vervallen woning in hartje Leiden, alsmede voor de verbouwing van dit woonhuis. Uiteindelijk zal dit pand worden verhuurd en zal de financiering bancair worden geherfinancierd.
  • HEMERA Finance heeft voor een relatie uit Eerbeek een overbruggingsfinanciering gerealiseerd voor de aankoop van divers onroerend goed, waaronder woonhuizen, tankstations, garage en een showroom. Deze financiering is mogelijk gemaakt door een private investeerder uit ons netwerk.