Investeren in een buitenlandse woning of een Private Lening?

Voor veel mensen is een huis in het buitenland een droom. Echter, voor velen is het een nachtmerrie geworden. Onderhoud, verzekeringen, schade door huurders of inbrekers, altijd naar dezelfde plek. De lijst is te lang om op te noemen. Voor degene die langere tijd in het buitenland willen en kunnen doorbrengen is dit vaak anders.

Stel u koopt een woning in het zonnige Malaga. Een leuke woning met zwembad kost al gauw € 350.000. De jaarlijkse doorlopende kosten bedragen al gauw 2% van het aanschafbedrag. U hoopt er 4 tot 6 weken per jaar te kunnen doorbrengen. Tussentijds verhuren wilt u absoluut niet. Geen rendement derhalve.

In plaats van bovengenoemd bedrag investeren in een woning kunt u dit ook via HEMERA Finance investeren in kortlopende Private Leningen. Het rendement dat u hierop krijgt bedraagt momenteel circa 7%. Het risico wordt volledig afgedekt middels een eerste recht van hypotheek op het onroerend goed, hoofdelijke aansprakelijkheid en mogelijk verpanding huurpenningen.

7% rendement op € 350.000 is een jaarlijks rendement van € 24.500 op jaarbasis. Dit lijkt ons meer dan voldoende om 4 tot 6 weken zorgeloos van een vakantie in het buitenland te genieten.

Voor meer informatie over onze proposities, onze werkwijze of over wie wij zijn, bel 026-2022166. Ook indien u zelf een financieringsbehoefte heeft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *