Nu 4 jaar verder...

Sinds 2019 helpt HEMERA Finance relaties bij het verkrijgen van kortlopende, vastgoed gerelateerde financieringen in de vorm van private financieringen. Nu 4 jaar verder hebben wij inmiddels ruim 70 proposities succesvol mogen afronden.

Wij brengen geldnemers en geldgevers samen. Dit doen wij snel en transparant. Voor de geldnemer is er, na overleg van de gevraagde stukken, binnen vijf werkdagen duidelijkheid over de haalbaarheid, de voorwaarden en condities van de gevraagde financiering. De partij die het geld uitleent aan de geldnemer ontvangt een uitstekend netto rendement waarbij het risico wordt afgedekt middels een eerste recht van hypotheek, hoofdelijke aansprakelijkheid en eventueel verpanding huurpenningen.

Private financieringen worden om verschillende redenen gebruikt, afhankelijk van de situatie en de behoeften. Enkele veelvoorkomende redenen waarom mensen kiezen voor private financieringen zijn een mogelijk, tijdelijk, gebrek aan toegang tot een traditionele financiering, men wenst een snelle geregelde financiering, men wenst een stuk flexibiliteit, of men wenst een stukje vertrouwelijkheid.

Wilt u meer weten over dat wat HEMERA Finance voor u kan betekenen, of het nu is om via ons netwerk geld te lenen, of juist om deel te nemen in een van onze proposities, dan kunt u contact met ons opnemen via de website van HEMERA Finance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *