Private Leningen als passief inkomen

Passief inkomen is een geldstroom waarvoor je niet direct hoeft te werken. Dit betekent dat je geld blijft verdienen als je op het strand in een ver oord ligt, of in bed ligt te slapen. Deze financiële vrijheid klinkt heel romantisch. Passief inkomen creëren vraagt om vooral slim met je geld om te gaan.

Je kunt je geld gebruiken om je hypotheek af te lossen. Een alternatief is om dit geld te investeren in Private Leningen. Dit uiteraard mits de netto hypotheeklasten lager zijn dan je rendement op je investering in Private Leningen, rekening houdend met de te betalen vermogensrendementsheffing en rekening houdend met daar waar jij je prettig bij voelt. Het kan namelijk ook zo zijn dat jij graag jouw woning vrij hebt van hypotheek.

Een voordeel van het investeren in Private Leningen is dat met het positieve verschil tussen dat wat je ontvangt en dat wat je betaalt, de maandelijkse hypotheeklasten geheel of gedeeltelijk kunnen worden betaald. Een ander voordeel is, dat het geld niet “vastzit” in de eigen woning. De overwaarde opnemen uit je eigen woning wordt steeds lastiger.  

HEMERA Finance organiseert bovengenoemde Private Leningen. Onze Private Leningen kenmerken zich door korte looptijden, een risico wat volledig wordt afgedekt middels een eerste recht van hypotheek, hoofdelijke aansprakelijkheid en mogelijk verpanding van huurpenningen en een rendement op uw vermogen van op dit moment circa 7%.

Voor meer informatie over onze proposities, onze werkwijze of over wie wij zijn bel 026-2022166. Ook indien u zelf een financieringsbehoefte heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *