Wie zijn wij?

"Mensen met ruime ervaring in de financiële wereld"

Coöperatie HEMERA Finance UA is een samenwerkingsverband bestaande uit mensen met een jarenlange ervaring in de financiële wereld. HEMERA Finance staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 88376877.

Erwin Bouwmeester CFP

Erwin heeft ruime ervaring in het bankwezen. Hij heeft gewerkt als Senior Private Banker voor Staalbankiers als ook Van Lanschot. Zijn focus lag op acquisitie, vermogensbeheer, financiële planning en Ondernemers in Privé. Daarnaast heeft hij ook de nodige ervaring opgedaan op Business Banking gebied. Erwin houdt zich binnen HEMERA Finance bezig met (private) financieringen, hulp bij bijzonder beheer en hypotheken.

+31 681 938 875

Tom Bloemheuvel

Tom Bloemheuvel CFP

Tom is ruim 20 jaar in diverse functies in het bankwezen werkzaam geweest, waaronder  als assurantieadviseur, relatiebeheerder bedrijven en private banker. Omdat het bankwezen voor hem een te ambtelijke cultuur begon te krijgen, is hij in 2002 voor zichzelf begonnen als gecertificeerd financieel planner. Binnen HEMERA Finance houdt Tom zich primair bezig met (private) financieringen.

+31 652 411 160

Erik Braam

Erik Braam

Erik houdt zich al sinds 1993 bezig met marketing en media, en sinds 2000 specifiek met online marketing. Na jarenlang bedrijven als o.a. ING, ABN-AMRO en Rabobank van media-advies te hebben voorzien, is hij in 2008 zijn eigen online marketingbureau begonnen. Binnen HEMERA Finance ligt zijn focus op (online) marketing, het stroomlijnen van processen en het bewaken van de backoffice.

+31 643 679 492

Mark Bloem

Mark houdt zich sinds 2010 bezig met de aan- en verkoop van beleggingsobjecten. In eerste instantie als vastgoedadviseur bij 4-Freedom Vastgoed en vanaf 2014 als eigenaar en vastgoedmakelaar bij Flore Vastgoed B.V. 

Mark heeft een groot netwerk opgebouwd in het vastgoed en kijkt vanuit een makelaarsoog naar de proposities van HEMERA Finance.